Your Favourite Software Partner

Tickingbot Oy on ohjelmistokehityksen ja ohjelmistotestauksen asiantuntijayritys. Eksperttimme työskentelevät osana asiakkaidemme kehitystiimejä. Teemme myös projektitoimituksia. Yrityksemme on perustettu vuonna 2016 ja toimistomme löytyy Tampereen Hervannasta.

Osaamiseemme kuuluvat sulautettujen järjestelmien ja systeemitason ohjelmistojen suunnittelu ja toteutus. Meiltä löytyy asiantuntijoita myös ohjelmistotestaukseen sekä laadunvarmistukseen. Puuttuuko tiimistäsi tietotaitoa tai työvoimaa? Ota meihin yhteyttä (Matleena Piesala +358 50 366 1849), niin tutkitaan yhdessä kuinka voimme auttaa teitä.

Panostamme tällä hetkellä kasvuun ja etsimme esimerkiksi osaavia C/C++ kehittäjiä sekä testiautomaation ammattilaista. Käy tarkistamassa avoimet paikat työpaikkasivuiltamme. Haluamme kuulla sinusta vaikka tämänhetkiset avoimet paikkamme eivät osuisikaan osaamiseesi. Ota meihin yhteyttä (Matleena Piesala +358 50 366 1849), niin jutellaan sinun tulevaisuudestasi Tickingbotilla, esimerkiksi kesätyön mahdollisuudesta. Meille on tärkeää, että voit olla töissä oma itsesi ja että kaikkia kohdellaan tasavertaisesti ja reilusti.

 

Yhteystiedot

Tickingbot Oy, Visiokatu 4, 33720 Tampere

Etsitkö ohjelmistoammattilaisia tai oletko itse ohjelmistoalan osaaja, joka etsii uusia haasteita? Onko sinulla jotain kysyttävää yrityksestämme? Täytä vieressä oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

 

©2020 by Tickingbot